Naisten urheiluasu järkytti – miesten asut lähes samaa sarjaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme äskettäin kolumbialaisten naisten pyöräilyjoukkueen hämmentävistä kilpa-asuista, jotka saivat mielikuvan naisten paljaasta alapäästä. Syynä oli kilpa-asuihin valittu värisävy. Samaa väriä on käytetty myös Kolumbian miesten pyöräilyjoukkueessa.

Nyt verkossa leviää kuva vuoden 2010 kolumbialaisten miesten pyöräilyjoukkueesta, jossa kilpa-asu on lähes kauttaaltaan nuden värinen. Poikkeuksen tekee pienet mustat yksityiskohdat. Nopealla vilkaisulla miesten voisi luulla poseeraavan kuvassa sukupuolielimet paljaana. Kuva on julkaistu Twitterissä.

Olemme vuosien varrella kertoneet eri urheilujoukkueiden ja yksilöurheilijoiden erikoisista kilpailuasuista, jotka ovat milloin paljastaneet miehuuksien muotoja ja milloin naisellisia kurveja. Myös sponsoreiden mainoksia voidaan sijoittaa otollisiin paikkoihin, kuten pepun päälle.