Suuremmat rinnat hetkessä – näin naiset huijaavat miehiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka maailmassa eletään parhaillaan pyöreiden peppujen valtakautta, ovat myös terhakat rinnat aina oikeutetusti valokeilassa. Kaikilla ei kuitenkaan ole luomuvoimin etumusta muhkeuttavaa povea, eikä myöskään varaa silikonien ottamiseen. Tällöin ”tissimiehiä” täytyy jekuttaa toisella tavalla.

Loppupeleissä rintojen koolla ei ole mitään merkitystä, sillä jokaiselle muodolle ja kuppikoolle löytyy merkityksensä ja rakastajansa. Osa naisista haluaa kuitenkin rauhastensa näyttävät niiden normikokoa suuremmilta pelkästään oman itsetuntonsa vuoksi. Nyt videolla näytetään esimerkkiä siitä, kuinka rintojen kokoa voi suurentaa yksinkertaisesti rintaliivien ja lisätoimenpiteiden avulla.

Hehkeä blondi näyttää LiveLeakin avulla vinkin, kuinka rintaliivejä voi täyttää tavallisten sukkien avulla. Sen jälkeen pakettia viimeistellään meikin avulla, ja avot – lopputuloksena on kaksi paidan alta pursuavaa rintaa. Naisten ei kannata ottaa ulkonäköpaineita parhaillaan vallitsevien kauneusihanteiden takia, sillä loppupeleissä kaunein henkilö on se, joka on sinut itsensä kanssa ja omaa itsevarman olemuksen valloittavalla persoonalla maustettuna. Videon nainen saa itsevarmuutensa sukista.