Uusi käyttöjärjestelmä iPhonelle ja iPadille tänään – älä päivitä vielä!

Digi · Stara.fi

Äskettäin odotetun iPhone 6 -älypuhelimen julkaissut teknologiajätti Apple julkaisi samalla myös mobiililaitteidensa uuden iOS8-käyttöjärjestelmän. Mobiililaitteiden uusi käyttöjärjestelmä tulee jakeluun tänään, mutta sen päivittämisen kanssa kannattaa vielä odottaa.

Applen iOS8 sisältää monia hyödyllisiä ja käyttöä sekä nopeuttavia että helpottavia ominaisuuksia. Applen suurten päivitysten kanssa on kuitenkin ollut usein yhteensopivuusongelmia eri sovellusten kanssa, ja myös yhteensopivuus Mac-tietokoneiden käyttöjärjestelmien kanssa voi olla hetkellisesti totuttua rajoittuneempaa.

Cnet-julkaisun mukaan esimerkiksi iOS8-järjestelmän uuteen iCloud Drive -palveluun siirtyminen ei vielä kannata Mac-tietokoneiden käyttäjille, koska tietokoneissa vasta tuleva Yosemite-päivitys on yhteensopiva tiedostopalvelun kanssa.

Kriittiset ongelmat käyttöjärjestelmissään Apple on yleensä onnistunut korjaamaan muutamassa päivässä, joten kuluttajien kannattaa odottaa maltillisesti iOS8-käyttöjärjestelmän lataamisen kanssa muutamia päiviä tai pidempään jos vain mahdollista.