Candice Swanepoel jakoi upeita bikinikuviaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eteläafrikkalainen huippumalli Candice Swanepoel nähtiin taannoin Brasilian Vogue-lehden kansikuvassa erittäin niukoissa bikineissä. 25-vuotias vaaleaverikkö onkin varsin tuttu näky seksikkäistä kuvissa joita on julkaistu niin lehtien sivuilla kuin neitokaisen omalla Instagram-sivullakin.

Candice Swanepoel oli taannoin vaatejätti Victoria’s Secretin kuvattavana Kaliforniassa, ja nyt huippumalli on tarjonnut kuvaussessioista esimakua sosiaalisessa mediassa. Instagramissa julkaistuissa otoksissa vaaleaverikkö esittelee upeaa bikinivartaloaan rantamaisemissa.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien. Neito on oppinut mallipoikaystävältään Herman Nicolilta sujuvan portugalin kielen.