Kiinteistövälittäjä varasti asukkaan herkun – piilotettu kamera tallensi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun antaa asuntonsa avaimet toiselle henkilölle luottamuksella, voi olettaa, että omat tavarat pysyvät tallessa eikä asunnossa vierailla ilman lupaa. Nyt valvontakameraan on tallentunut varkauteen sortunut kiinteistövälittäjä, jolle oli kaiketi iskenyt ärsyttävä pikkunälkä.

YouTube
YouTube

Lontoolainen Jon Charter oli ostanut valvontakameran uutta asuntoaan varten, mutta halusi testata sen toimivuutta vanhassa kodissa ennen muuttoa. Mies oli pannut kameran kuvaamaan astiakaapista käsin huoneistoa. Kamera oli myös kuvannut vanhan asunnossa suoritetun vuokranäytön.

Paikalla oli asiakkaiden lisäksi Your Move -yrityksen kiinteistövälittäjä. Mirror-lehden mukaan myyntimies ei tiennyt kameran olemassaolosta. Kun Jon kävi päivän tallennetta myöhemmin läpi, huomasi hän kiinteistövälittäjän napanneen hyllyssä olleen Galaxy-suklaapatukan taskuunsa. Jon pöyristyi varkaudesta ja kiinteistövälittäjä sai potkut.