Leonardo DiCaprio nimettiin YK:n rauhanlähettilääksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion tiedetään mieltyneen näyttävään naiskauneuteen. Miehen käsivarressa ovat viihtyneet muun muassa Gisele Bundchen, Bar Refaeli ja Erin Heatherton. Nyt Hollywoodin kultapoika on kuitenkin päätynyt uutisiin toisenlaisissa merkeissä.

Leonardo DiCaprio on nimetty YK:n rauhanlähettilääksi järjestön pääsihteeri Ban Ki-moonin toimesta. Näyttelijän tapauksessa tehtävä keskittyy erityisesti ilmastonmuutoksen vastaisiin toimiin. DiCaprion ensimmäinen esiintyminen rauhanlähettilään roolissa tulee tapahtumaan YK:n ilmastokokouksessa ensi viikolla.

– Nyt on aika toimia. Ihmiskunnan ja planeetan kohtalo tulee riippumaan siitä, miten vastaamme ilmastonmuutokseen lähivuosina, Leonardo DiCaprio kommentoi.

YK:n rauhanlähettiläiden virkaan on aikaisemminkin nimetty tunnettuja tähtiä. Myös muun muassa George Clooney, Charlize Theron ja Edward Norton ovat saaneet kyseisen tittelin.

39-vuotias Leonardo DiCaprio rakastaa sinkkuelämää ja nauttii siitä täysin rinnoin. Hän paljasti taannoin CBS-kanavan ohjelmassa, mitä ominaisuuksia hän etsii unelmiensa naisesta. Hän paljasti syttyvänsä naisessa nöyryydestä, huumorintajusta ja siitä, että neitokainen ei ole liian mieltynyt suhdedraamaan.