Mies haastoi metrojunan juosten – odottamaton tulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mitä kaupunkien joukkoliikenteeseen tulee, metro on yleensä nopein tapa matkustaa kaupungissa. Katutason liikenneruuhkat nimittäin harvemmin hidastavat maan alla kulkevaa junaa. Joskus kaikista nopein keino liikkua kaupungissa on kuitenkin omin jaloin kulkeminen.

YouTube
YouTube

Youtuben Epic Challenges -kanavan tuoreessa videossa nähdään hurja suoritus, kun eräs mies on päättänyt haastaa metrojunan nopeuskilpailuun. Miehen tehtävänä on kisailla metrojunaa vastaan Lontoon Mansion Housen asemalta Cannon Streetin asemalle kulkevan matkan verran.

Haastetta varten mieheen on kiinnitetty kamera, joka kuvaa hänen suoritustaan. Kahden pysäkin välinen matka on 380 metriä, ja hänellä on noin minuutti ja 20 sekuntia aikaa juosta se. Kilpailun lopputulos on melko tasaväkinen, sillä mies ja juna ovat asemalla lähes samalla hetkellä.