Oksettava pizzatrendi leviämässä – tätä et purematta niele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pizzojen täytteissä tapahtuu koko ajan kehitystä, sillä monet pizzaketjut kokeilevat ja lanseeraavat tasaisin väliajoin uusia herkullisia makuyhdistelmiä. Nyt eräs nouseva trendi ei kuitenkaan välttämättä ole ihan jokaisen makuun.

Fotolia
Fotolia

Etelä-Koreassa on kautta aikojen syöty eläimiä hieman toisella tavalla kuin Suomessa ja muissa länsimaissa, ja myös pizzojen suhteen siellä ollaan kokeilevampia. Nyt maassa on nimittäin lanseerattu hyönteispizza, jonka yhtenä täytteenä on matoja.

Talouslehti Wall Street Journal kertoo, että myös maan hallitus on hyväksynyt madot pizzan täytteeksi, kunhan ne on ensin valmisteltu asianmukaisesti. Uutuuspizzat ovat parhaillaan testivaiheessa, ja Wall Street Journalin mukaan ne ovat saaneet kuluttajilta yllättävän hyvän vastaanoton.