Rausku pyysi apua pahassa pinteessä – sukeltajat auttoivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetissä on nähty lukuisia videoita ihmisten ja merenelävien, kuten delfiinien, valaiden ja mustekalojen upeista ja erikoisista kohtaamisista. Nyt videolle on tallentunut hämmästyttävä sukeltajien ja rauskun kohtaaminen meren syvyyksissä.

YouTube
YouTube

Keski-Amerikan rannikon läheisyydessä sukeltaneet miehet kohtasivat rauskun, joka tuntui pyytävän heidän apuaan. Kalastusverkon osa oli jäänyt kiinni eläimen kehoon, jolloin brasilialainen Thomaz Monteiro ja kanadalainen Brian Thompson riensivät apuun. Thompson sai verkon pois kalan päältä, ja rausku jäi uimaan miesten lähettyville vielä noin puolen tunnin ajaksi.

– Kaikki sukeltajista tunsivat syvää yhteyttä tähän upeaan eläimeen, Thomaz Monteiro kuvaili tilannetta 9NewsMSN-sivustolle.