Retkeilijät kohtasivat mykistävän näyn Death Valleyssä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalla järjestetään vuosittain tuhansia lentonäytöksiä, joissa esitellään lentolaitteiden ja lentäjien kykyjä yleisölle. Nämä ovat yleensä harvinaislaatuisia tilanteita päästä seuraamaan hävittäjälentokoneiden hurjia temppuja lähietäisyydeltä.

YouTube
YouTube

Kahta Kalifornian Kuolemanlaakson kansallispuistossa vieraillutta miestä kohtasi yllättävä näky taivaalla. Kaksi F18-hävittäjälentokonetta nimittäin suoritti harjoitusta laaksossa samaan aikaan, ja miehet pääsivät nauttimaan hurjasta lentonäytöksestä lähietäisyydeltä.

Internet-käyttäjien onneksi miehillä oli videokamera mukana. Parhaat näkymät koneista saadaan noin 2 minuutin ja 29 sekunnin jälkeen. Kamera tallensi myös miesten hulvattomat reaktiot koneisiin, kuten toisen herran ”AMERIKKA!”-huudon.