Nainen leikkeli itsestään Pumpattavan Barbaran – karmaiseva näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneus on vanhan sanonnan mukaan katsojan silmässä, mutta maailmalta löytyy miljoonia naisia, jotka ovat toista mieltä. Nämä kauneusleikkauksiin addiktoituneet neitokaiset menevät ajoittain todella äärimmäisyyksiin operaatioissaan. Nyt eräs leikkausiin addiktoitunut nainen ihmetyttää.

Victoria Wild nyt

Victoria Wild ennen leikkauksia

Ranskan Cannesissa asuva 30-vuotias Victoria Wild haluaa nimittäin näyttää seksinukelta, eli kansanomaisesti Pumpattavalta Barbaralta. Hän on tähän mennessä käyttänyt jo lähes 40.000 euroa leikkauksiin ja suurentanut rintojaan kolme kertaa kuppikoon ollen nykyisin 32G. Rintojen lisäksi häneltä on operoitu huulet. Operaatiot on maksanut hänen liikemies-poikaystävänsä.

Wild kertoi Daily Mail -lehdelle saaneensa pakkomielteen kauneusleikkauksiin jo teini-ikäisenä ja haaveilleensa seksinukelta näyttämisestä. Hän säästi mallintöillään ansaitsemiaan rahoja suurempiin rintoihin, jotka hän sai lopulta 25-vuotiaana. Sitten hän tapasi varakkaan poikaystävänsä, joka on mahdollistanut loput leikkaukset.