Jean-Claude Van Dammen tytär on timmi bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Belgialainen toimintatähti Jean-Claude Van Damme, oikealta nimeltään Jean-Claude Van Varenberg, muistetaan elokuvista kuten Kickboxer, Universal Soldier ja Timecop. Tähti on saanut muun muassa mustan vyön Shotokan karatessa ja saavuttanut lisänotkeutta balettiharrastuksella.

Jean-Claude Van Dammella on Bianca Bree -niminen 23-vuotias tytär, joka on isänsä luonut uraa näyttelijänä. Nyt Bianca nähdään tuoreessa Instagram-videossa, jossa hän esittelee timmiä bikinivartaloaan rannalla. Videon perusteella ainakaan ulkonäön ei pitäisi neitokaisen tapauksessa olla este oman uran luonnille Hollywoodissa.

Taannoin lihaskimppu nähtiin Expendables 2 -elokuvassa muiden toimintaelokuvien legendojen, kuten Sylvester Stallonen, Dolph Ludgrenin ja Arnold Schwarzeneggerin seurassa. Toimintaelokuvien näyttelijä muutti Yhdysvaltoihin vuonna 1981 ja sai ensimmäisen isomman roolinsa Haastaja-elokuvasta vuonna 1986. Van Damme toimii myös käsikirjoittajana ja tuottajana.