Tanssii tähtien kanssa -kilpailija: ”Olin säälittävä möllöttävä miesmöntti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosituimpiin televisiosarjoihin on lukeutunut jo vuosien ajan Tanssii tähtien kanssa, jonka uusi tuotatokausi nähdään jälleen tänä syksynä. Ohjelman tähdet ovat jo täyttä vauhtia harjoittelemassa tanssikuvioitaan, mikä täyttää parhaillaan heidän elämänsä.

Julkkistähti Cristal Snow kertoi taannoin olevansa työnarkomaani ja paljasti, ettei hän voi olla toimettomana. Nyt Snow kirjoittaa BlogBookin blogissaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan valmistautumisesta ja paljastaa ohjelman tuoneen hänen elämäänsä uutta ja odotettua sisältöä, sillä ajoittain hän kärsi jo masennuksen oireista.

Lue koko blogikirjoitus tästä.

– Ennen TTK:n alkua on pakko myöntää, että elämäni päällä roikkui melkoinen sinisen harmaa pilvi. Olin maassa. Elämä kulki ilman vaihteiden vaihtoa eteenpäin. Ilman haasteita, eikä siinä mitään. Elämä oli tasaista ja tavallista. Minä kun elän työni kautta, niin nautin työn teosta, mutta hiljaisina hetkinä tunsin olevani masentunut, Cristal Snow kirjoitti.

– Jos en tehnyt ToosaTV:tä, tai radiota, tai uutta musaa, istun kotonani litkimässä punaviiniä ja tuijottamassa seiniä. Mikään ei oikeastaan huvittanut, eikä inspiroinut. Vetäydyin viime vuoden joulun jälkeen haahuilevaksi haamuksi arjessa… Olin säälittävä möllöttävä miesmöntti.