Työtä tarjolla: Kannabissavukkeen käärijä räppärin palvelukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Wacka Flock Flame on alun perin Atlantasta ponnistava amerikkalaisräppäri, jonka No Hands -hitti myi Yhdysvalloissa kultaa. Artisti ei ehkä ole Suomessa järin tunnettu mutta ylimääräistä rahaa häneltä löytyy, kuten tuore uutinen paljastaa.

Wacka Flocka julkaisi Instagramissa viestin, jonka mukaan hän etsii itselleen ammattimaista blunttien, eli sikaripaperiin tehtyjen kannabissavukkeiden käärijää. Viestin mukaan työtehtävän palkka olisi jopa 50.000 dollaria vuodessa. Halukkaat voivat ottaa räppäriin yhteyttä #icanroll, eli #osaankääriä-tunnisteella. Wacka Flocka sai nopeasti yhteydenoton esimerkiksi koomikko Seth Rogenilta.

Räppäri nousi taannoin kyseenalaisiin otsikoihin, kun hänen keikkansa aikana yleisöön muodostuneessa mosh-pitissä puukotettiin kahta miestä. 28-vuotias Wacka Flock Flame on uransa aikana tehnyt yhteistyötä muun muassa Draken, Whycled Jeanin ja Gucci Manen kanssa. Viimeksi mainitun kanssa räppäri on tosin ajautunut sittemmin rajuihin riitoihin.