Karu kohtalo syömäkilpailussa – mies putosi oksennuslaariin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki tietävät minkälainen loppu ahneella sanotaan olevan. Nyt irlantilaisessa oppilaitoksessa järjestetty syömäkilpailu on päättynyt katastrofiin, sillä yksi kilpailija sai tuntea nahoissaan ruoalla leikkimisestä koituvat seuraukset. Jo videon katsominen nostaa ihon kananlihalle ja nostaa syljen poskiin.

YouTube
YouTube

Dublinin collegessa järjestetään vuosittain syömä- ja juomakilpailu, jossa on tehtävänä tunkea suuhunsa mahdollisimman paljon ällöttäviä ruokia ja juomia. Kilpailun nimi on Iron Stomach, eli rautavatsa. Siihen osallistuu perinteisesti vain ensimmäisen vuoden opiskelijoita ikään kuin tervetuliaiskasteena.

Osallistujat joutuvat panemaan suuhunsa esimerkiksi järvivettä, kissanruokaa ja tabascoa. Yksi osallistujista ei kuitenkaan katsonut syöttöään hyvällä ja heitti hanskat tiskiin kesken kilpailun. Valitettavasti hän horjahti kilpailulavalta alas ja putosi suoraan lavan olleeseen laariin. Laari oli osallistujien oksennusta varten.