Rita biletti yökerhossa – asu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa. Tähti on ollut kuvaajien suosiossa erilaisissa tapahtumissa ja gaalajuhlissa, ja pian laulajatar nähdään Fifty Shades of Grey -kirjan elokuvaversiossa.

Viime yönä Rita juhli The Box -yökerhossa yhdessä Ricky Hilfigerin kanssa. Bileet olivat Ritan yksityiskeikan jatkot. Popparin bileasu ei liikoja peitellyt.

23-vuotias brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.