Slipknot tekee paluun – tässä uudet naamarit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1995 Yhdysvaltain Iowassa perustettu Slipknot tunnetaan metallin eri tyylilajeja yhdistelevän musiikkinsa lisäksi huomiota herättävästä lavaolemuksestaan. Yhdeksänhenkisen bändin jäsenet käyttävät julkisuudessa kauhuelokuvamaisia naamareita ja yhteneväisiä pukuja.

YouTube
YouTube

Slipknot julkaisee 21. lokakuuta uuden The Gray Chaper -levynsä, joka on yhtyeen ensimmäinen uusi albumi kuuteen vuoteen. Uuden levyn myötä yhtye on ottanut käyttöönsä myös uudet maskit. Niihin päästään tutustumaan tuoreen Youtube-videon ja The Devil In -kappaleen musiikkivideon mudossa.

Yhtyettä ja sen faneja koetteli vuonna 2010 suru-uutinen, kun alkuperäinen basisti Paul Gray löytyi kuolleena huumeiden yliannostukseen iowalaisessa hotellihuoneessa. Vuonna 2013 rumpali Joey Jordison puolestaan jätti yhtyeen. Uuden levyn myötä yhtyeessä nähdään uusi basisti ja rumpali, mutta heidän nimiään ei ole toistaiseksi paljastettu.