Maailman seksikkäin naisrikollinen? 21-vuotiasta syytetään 42 murrosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme hiljattain yhdysvaltalaisesta Jeremy Meeks -nimisestä rikollisesta, josta julkaistu pidätyskuva sai naiset kuolaamaan komean gangsterin perään. Miehelle tarjottiin nopeasti uutisen leviämisen jälkeen kovapalkkaista työtä mallitoimistosta.

Nyt internetissä on levinnyt uutinen 21-vuotiaasta Stephanie Beaudoinista, jota syytetään jopa 42 murrosta sekä lukuisista varkauksista ja vahingonteoista. Listalle voisi varmasti lisätä vielä monien miesten sydämen varastamisen, sillä Journal de Montreal -lehden julkaiseman kuvan perusteella hoitajaksi opiskeleva kanadalaisneitokainen on erittäin kuuma pakkaus.

Stephanie Beaudoinia koskevat oikeuden asiakirjat sisältävä kansio on lehden mukaan lähes 30 senttimetrin paksuinen. Naisen apuna rikoksissa toimi ryhmä 13 – 17-vuotaita nuoria. Lisäksi Stephanien autosta löydettiin pidätyshetkellä jopa yhdeksän ampuma-asetta.