Steve Jobsin työhuone jätettiin koskemattomaksi: ”Henki yhä läsnä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Apple-nero Steve Jobs tunnetaan eräänä maailman ihailluimmista teknologiavelhoista, jolla on valtava maailmanlaajuinen fanikanta. Mies menehtyi vuonna 2011 haimasyöpään, ja sittemmin hänestä on tehty muun muassa lukuisia kirjoja ja Jobs-elämäkertaelokuva.

Nyt Applen nykyinen toimitusjohtaja Tim Cook on paljastanut Business Weekin Charlie Rossin tekemässä haastattelussa, että Steve Jobsin vanha työhuone on edelleen siinä tilassa, missä se oli miehen kuollessa 56-vuotiaana. Cookin mukaan on tärkeää, että Jobsin läsnäolo tuntuu edelleen yhtiön pääkonttorissa.

– Steve Jobsin henki tulee aina olemaan yhtiön perustana, ja ajattelen häntä kirjaimellisesti päivttäin, Tim Cook paljastaa.

Steve Jobsin nimi on edelleen hänen toimistonsa ovessa. Työhuone on jätetty koskemattomaksi, sillä Cookin mukaan se tulee muistuttamaan työntekijöitä tekemään aina kaikkensa yhtiön eteen.