Leonardo DiCaprion tyttöystävä loistaa uimapukumallina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leonardo DiCaprio tunnetaan näyttelijänuransa lisäksi mieltymyksestään vaaleahiuksisia huippumalleja kohtaan. Miehen nykyinen tyttöystävä on saksalainen mallikaunotar Toni Garrn. Neitokainen on julkkispoikaystävänsä myötä saanut myös aikaisempaa enemmän huomiota mallimaailmassa.

Nyt Toni Garrn nähdään brasilialaisen Agua de Coco -bikinimerkin tuoreessa mainoskampanjassa. Kuvankaunis vaaleaverikkö esittelee mainoskuvissa kesän 2015 uimavaatemallistoa, jonka inspiraationa toimii merenalainen maailma.

Saksalainen supermalli Toni Garrn on viimeisin lisä näyttelijä Leonardo DiCaprion malliblondien sarjassa. Neitokainen on edennyt urallaan mukavasti, sillä hän on parhailllaan Victoria’s Secret -brändin malli. 20-vuotias Toni poseeraa parhaillaan alusvaatemerkin mainoskuvissa leopardiprinttisessä alusvaatekokonaisuudessa sekä värikkäissä alushousuissa ilman liivejä.