Väärin pysäköity auto nostettiin rekan lavalle – omistaja teki uskomattoman tempun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa autoja hinataan pois lähinnä silloin, kun ne ovat menneet rikki tai jättänet tien päälle. Muualla maailmalla saatetaan hinata auto pois jo siinä vaiheessa, kun se on pysäköity väärin. Tällöin autojen omistajat saattavat protestoida auton hinaamista kovaan ääneen.

YouTube
YouTube

Eräs lontoolainen mies ei kuitenkaan tyytynyt pelkästään väittelemään hinausauton kuljettajan kanssa. Nettiin julkaistulla videolla nimittäin näytetään, kuinka mies hyppää hinausauton päällä olevan Vauxhall Astransa rattiin ja starttaa sen. Sen jälkeen lavan päällä oleva auto saa kyytiä.

Mies panee peruutusvaihteen päälle ja painaa kaasua. Auto kirjaimellisesti pomppaa hinausauton lavalta asfalttiin ja toimii ilmeisesti suhteellisen hyvin iskusta huolimatta. Videon kuvaaja hurraa ja nauraa onnistuneelle auton takaisin ottamiselle. Toivottavasti hinattava auto todella oli miehen oma.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.