Sikamainen pilatempaus videolle – vauvanukke pudotettiin mereen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet on täynnä piilokameravideoita, joissa pahaa-aavistamattomia kaduntallaajia höynäytetään mitä erikoisempien pilojen keinoin. Joskus näissä piloissa on kyse muustakin kuin naurun herättämisestä, sillä toisinaan ne kertovat varsin paljon meistä ihmisistä.

YouTube
YouTube

Youtuben Whatever-kanavan tuoretta pilaa voisi kuvailla varsin julmaksi. Lastenvaunujen kanssa liikkeellä oleva mies pyytää ohikulkijoita ottamaan hänestä kuva laiturin reunalla. Tässä vaiheessa lastenvaunut tippuvat alas laiturilta veteen.

Oikean vauvan sijaan lastenvaunuissa istuu vauvanukke, mutta pilan uhrit eivät tätä tiedä. Ihmisten reaktiot tapahtumaan vaihtelevat. Osa sivullisista syöksyy nopeasti pelastamaan vauvaa, mutta toiset eivät ole yhtä avuliaita. Jotkut jopa lähtevän karkuun paikalta tilanteen nähdessään.