BASE-hyppääjän nerokas huijaus – piilottivat laskuvarjot jalkoväliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

BASE-hyppääjät joutuvat toisinaan käyttämään keskeliäisyyttään kerätessään meriittejä eri hyppypaikoista. Suurin osa julkisista rakennuksista kieltää uhkarohkean touhun laittomana. Aika ajoin uutisiin kantautuu videoita salaa korkeuksista hypänneistä hurjapäistä.

Mikäli haluat kuljettaa laskuvarjon huomaamattomasti katolisessa maassa, kannattaa pukeutua papiksi ja piilottaa hyppyväline kaavun alle. Näin teki myös puolalaisen extremeryhmä No Limitin väki. He halusivat hypätä BASE-hypyn maan korkeimman rakennuksen, eli Varsovan Kulttuuri ja tiedepalatsin katolta.

Barcroft TV on nyt julkaissut hurjapäiden tempauksesta videon, ja miehet ohittavat varjoineen turvatarkastukset ilman epäilyksen häivää. Lopulta he kiipeävät näköalatasanteen aidan yli ja hyppäävät turistien ihmetellessä katolta kaavun liepeet lepattaen. Jokainen valepappi pääsi turvallisesti maahan.