Fanien toive toteutui – Frendit-sarjan kahvila avattiin New Yorkiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituimpiin sitcom-sarjoihin lukeutuva Frendit ehti ihastuttaa vuosikausia televisiokatsojia ympäri maailmaa. Iloisen kaverikuusikon elämä on jäänyt monen mieleen, ja yksi tutuimmista pakoista lienee kaveriporukan suosima Central Perk -niminen kahvila.

Kerroimme taannoin kiinalaisten kopioineen kahvilan sisustusta myöten, mutta nyt samanlainen paikka on avattu myös aitoon sarjan tapahtumapaikkaan New Yorkiin. Kuten arvata saattaa, on Frendit toiminut monen New York Cityssa elävän entisen nuoren elämän ja unelmien innoittajana. Central Perk -kahvila on auki vain 18. lokakuuta saakka, joten kaikkien Frendit-fanien on ehdittävä vierailemaan siellä seuraavien viikkojen aikana.

Kahvilassa on tutun miljöön lisäksi sarjalle omistettu näyttely. Ihmiset ovat jonottaneet Manhattanin Nolita-kaupunginosassa sijaitsevaan kahvilaan sen avautumisesta saakka. Frendit-sarjalle ei ole luvassa paluuta televisioon.