Ghostbustersista 30 vuotta – elokuvalle oma nimikkodonitsi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ghostbusters 3 on ollut suunnittelupöydällä jo vuosien ajan, mutta elokuvaa ei ole vieläkään nähty valkokankailla asti. Elokuvan ohjaamisesta on kuitenkin käyty jo lukuisia neuvotteluja. Ensimmäisestä Haamujengi-elokuvasta on vierähtänyt jo 30 vuotta.

Yhdysvaltojen tunnetuimpiin ravintolaketjuihin kuuluva Krispy Kreme on nyt päättänyt tuoda markkinoille Haamujengin nimikkodonitsit juhlavuoden kunniaksi. Ghostbusters-donitseja on kahdenlaisia: Logolla varustettuja ja Vaahtokarkkimiehen pään kuvalla taiteiltuja. Haamujengin nimikkomunkkeja on myyty jo laatikkokaupalla innostuneille faneille, Elite Daily uutisoi.

Hollywoodista kantautui alkuvuodesta suru-uutisia, kun Ghostbusters-elokuvista tuttu Harold Ramis menehtyi. Kerroimme taannoin, että kolmanteen Haamujengielokuvaan suunnitellaan pääosaan pelkästään naisia.