Maailman kallein iPhone 6 – hintalappu 2 400 000 euroa

Digi · Stara.fi

Apple esitteli äskettäin odotetun iPhone 6 -älypuhelimensa, joka tulee lähiaikoina myyntiin myös Suomessa. Kuten aiemminkin, niin myös tällä kertaa puhelimesta on lanseerattu myyntiin erityisen kalliita ökyversioita, joihin vain harvoilla on varaa.

Alexander Amosu
Alexander Amosu
Alexander Amosu
Alexander Amosu

Tuorein ökyversio on iPhone 6, jonka hintalapussa lukee 2,4 miljoonaa euroa. Halvemman version saa kuitenkin jo noin 1,4 miljoonalla eurolla. Puhelinten ulkokuorten tuunauksen on suunnitellut Alexander Amosu, jonka päällysti puhelimet 18 karaatin kullalla ja timanteilla.

Yhden puhelimen valmistaminen käsityönä kestää kaksi kuukautta, kun puhelimeen kiinnitetään 6.127 timanttia. Köyhän miehen ökypuhelimen saa Alexander Amosulta tosin jo noin 3.000 eurolla, ja silloin laite on päällystetty vain kullalla.