Matkatoimisto perui kaikki Israelin lomamatkansa

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Apollomatkat-matkatoimisto on perunut lomamatkansa Israeliin koko tulevan talven ajalta. Gazan kansanmurhan vuoksi Israelin maine matkailumaana on romahtanut, ja matkojen kysyntä on kokenut saman kohtalon. Apollomatkat kertoo päätöksensä syyksi juuri heikentyneen kysynnän.

Matkat Israelin Eilatiin olisivat alkaneet lokakuussa. Israelin tilanne vaikuttaa samalla myös Jordanian matkoihin. Näihin kohteisiin matkan jo varanneille ehdotetaan vaihtoehtoisia kohteita.

– Koska lennämme yhdellä koneella Punaisellemerelle, myös Jordanian matkat joudutaan valitettavasti perumaan. Emme ole saaneet korvaavaa lentoratkaisua aikaiseksi useista yrityksistä huolimatta, Apollomatkojen maajohtaja Eva Torra kertoo.

– Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin matkan jo varanneisiin ja tarjoamme heille vaihtoehtoisia matkakohteita. Pahoittelemme kovasti asiasta syntyvää haittaa, kertoo Eva Torra.

Apollomatkat on järjestänyt matkoja Israelin Eilatiin ja Jordanian Aqabaan ja Kuolleelle merelle lokakuusta 2010. Apollomatkat on osa maailman suurimpiin matkajärjestäjiin kuuluvaa sveitsiläistä Kuonia. Kuoni Nordiciin kuuluu Apollomatkat Suomessa, Apollo, Kuoni ja Golf Plaisir Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, Falk Lauritsen Tanskassa sekä lentoyhtiö Novair.