Nuori mies jonotti yön yli uutta iPhonea – nolo moka välittömästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Applen uusi iPhone 6 -puhelin tulee näinä päivinä myyntiin monissa maissa, ja tuotemerkille uskolliset fanit suostuvat jopa jonottamaan laitteita kauppojen edustalla. Odottaminen luo kuitenkin kännykän saamiseen lisää jännitystä, joka voi olla joskus jopa liikaa.

YouTube
YouTube

Nyt näin on käynyt australialaiselle Jack Cookseylle, joka jonotti omaa iPhone 6 -puhelintaan yön yli Perthissä sijaitsevan puhelinkaupan edustalla. Liikkeen auettua hän oli ensimmäinen uuden iPhonen omistaja kaupungissa, ja pääsi siksi myös paikallisen televisiokanavan haastatteluun.

18-vuotias nuori mies avasi puhelinpakettiaan kameroiden ristitulessa selvästi jännittyneenä ja kädet täristen. Lopulta jännitys oli kuitenkin liikaa, sillä puhelin alustoineen putosivat nolosti maahan ihmisjoukon haukkoessa henkeään vieressä. Vanha iPhone 4 olisi mennyt pudotuksessa pirstaleiksi, mutta uusi laite näytti selviävän pienin vaurioin, Perth Now uutisoi.