Teinipoika tuli kaapista – äiti pudotti todellisen uutispommin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Homoseksuaalisuus on asia, jota ei tulisi pitää sisällään. Viime aikoina moni kaapista tullut on kuvannut näitä tilanteita videolle, ja tuloksena on yleensä lämminhenkisiä keskusteluita vanhempien kanssa. Yleensä vanhemmat ovat tienneet asiasta jo aiemmin.

YouTube
YouTube

Nyt teinipoika Hayden Smith päätti viimein tulla kaapista ja kertoa äidilleen olevansa homoseksuaali. Hän kuvasi videolle tilanteen, joka sai pian paljastuksen jälkeen todella odottamattoman käänteen.

Tilanne kääntyi nimittäin päälaelleen, kun äiti puolestaan kertoi olleensa lesbosuhteessa toisen naisen kanssa. Äitillä oli ollut suhde toiseen naiseen, kun perheen isä oli vielä elossa. Toisin sanoen äiti paljasti olleensa aviomiehelleen uskoton lesbosuhteessa.