Asiakas ei huomannut ryöstöä – keskittyi kännykkäänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin kiinalaisesta kävelytiestä, joka oli jaettu kahteen osaan. Toinen puoli oli tarkoitettu pelkästään kännykkä kourassa käveleville tienkäyttäjille. Tämä siksi, että puhelintaan tuijottelevat eivät yleensä huomoi muuta liikennettä tarpeeksi hyvin.

YouTube
YouTube

Älypuhelimen näprääminen saattaa viedä helposti huomion kaikelta muulta. Osa ihmisistä tuskailee iltaisin kotisohvalla sitä, että kumppani koskee enemmän puhelimeensa kuin omaan kultaansa. Edes osa vanhemmista ei huomaa jälkikasvunsa tarpeita puhelimilla touhutessaan. Nyt eräs mies tuijotti puhelintaan hieman liian tiiviisti kesken ryöstötilanteen.

Verkkoon on julkaistu valvontakameran materiaalia 12. syyskuuta New Yorkin Chelsea’s Crema -ravintolassa tapahtuneesta ryöstöstä. Videolla näytetään ryöstön eteneminen, mutta myös mies, joka istuu ravintolan tiskillä puhelintaan näpräten. Ryöstöä kummallisempaa on se, että hän ei yksinkertaisesti tunnu huomaavan koko hässäkkää, koska on uppoutuneena puhelimeensa.