Pojalla oli kolme tyttöystävää – narahti lopulta pahemman kerran

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen kaksikymmentävuotias Charlie Fisher muistaa varmasti ikuisesti lomalta paluun kotimaahansa. Nuori mies oli nimittäin pyörittänyt jo tovin kolmea tyttöystävää, ja hänen tekemän Saksan reissun aikana tytöt saivat tietää toisistaan. Tomerat neitokaiset päättivät ottaa miehen puhutteluun heti kotimaan kamaralle astumisen jälkeen.

Becky Connery oli yksi niljakkeen tyttöystävistä, joka sai tietää toisesta naisesta löydettyään tekstiviestejä Charlien puhelimesta. 17-vuotias Becky soitti heti numeron omistaneelle neitokaiselle. Toinen nainen osoittautui parikymppiseksi ja piti itseään myös Charlien tyttöystävänä. Kolmas tyttöystävä löytyi nopeasti Facebookin kautta, ja hän on 19-vuotias baarimikko Lizzie Leeland-Cunningham.

Kaikki kolme halusi yllättää häntäheikin ja he päättivät mennä Charlieta vastaan lentokentälle. Becky kertoi Sun-lehdelle, että Charlie kirjaimellisesti jäätyi paikoilleen nähtyään kolme naistaan samanaikaisesti. Limanuljaska loikki pian häntä koipien välissä ulkona odottaneen isoäitin autoon, mutta saavuttaa edelleenkin suurta mediahuomiota ympäri maailmaa.