Courtney Stoddenin muodot pääsivät valloilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Todennäköisesti loppuelämäkseen teinivaimon tittelin saanut Courtney Stodden erosi viime vuonna vuosikymmeniä vanhemmasta miehestään Doug Hutchinsonista. Romanssi leimahti kuitenkin uusiin liekkeihin, ja povipommi palasi sittemmin 54-vuotiaan näyttelijämiehensä kainaloon.

Eilen illalla Courtney poseerasi kuvaajille poptaiteilija Sham Ibrahimin yksityisessä kutsuvierasnäyttelyssä Hollywoodissa. Poptaidekin jäi toiselle sijalle, kun Stodden asteli sisään valtavat silikonirinnat valtoimenaan.

20-vuotias Courtney Stodden on amerikkalainen TV-persoona, joka herätti vuonna 2011 hämmennystä naimalla alaikäisenä näyttelijä Doug Hutchisonin, joka oli tuolloin 52-vuotias. Krista Keller allekirjoitti tällöin naimaluvan vasta 16-vuotiaalle tyttärelleen.