Maailman tunnetuin moottoripyörä myydään – hinta jopa 1,2 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valkokankaalla vuonna 1969 moottoripyörien ystäviä hemmotelleen Easy Rider -klassikkoelokuvan maailmankuulu moottoripyörä, Captain America Chopper, on tullut myyntiin. Peter Fondan elokuvassa ohjastaman kaksipyöräisen hinnan odotetaan nousevan peräti 1,2 miljoonaan dollariin.

Splash
Splash

Legendaarinen Harley-Davidson on nimitetty maailman kauneimmaksi ja maailman tunnetuimmaksi moottoripyöräksi, joka herättää takuulla ansaitsemaansa huomiota missä tahansa. Moottoripyörän aiemmin omistanut näyttelijä Dan Haggerty kertoi, että sen ajaminen on kuin olisi ollut treffeillä Marilyn Monroen kanssa. Haggerty lahjoitti menopelin aikoinaan Iowassa sijaitsevaan kansalliseen moottoripyörämuseoon, mutta se kuitenkin myydään huutokaupassa 18. lokakuuta.

Splash
Splash