Floyd Mayweather juhli 32 miljoonan palkkansa – ei jättänyt tippiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Floyd Mayweather luetaan maailman parhaiden ja menestyksekkäimpien nyrkkeilijöiden joukkoon. Kuten arvata saattaa, ansaitsee hän tähtitieteellisiä rahasummia vuosittain, sillä Mayweather on osannut rahastaa menestyksensä lukemattomin eri tavoin.

Nyt Floyd Mayweather on juhlinut nyrkkeilyottelusta saamaansa 32 miljoonan dollarin palkkiota näyttävästi Las Vegasissa sijaitsevassa ravintolassa. Varsinainen yllätys tuli kuitenkin vasta maksun yhteydessä, sillä Mayweather ei jättänyt henkilökunnalle lainkaan tippiä.

TMZ-julkaisun haastatteleman tarjoilijan mukaan Mayweatherin seurue tilasi yhteensä 35 pullollista alkoholijuomia, 200 kanansiipeä ja yhden hedelmälautasen. Laskun loppusumma oli yli 25.000 dollaria, mutta henkilökunnalle ei jätetty mitään.

Lukuisia oheistuotesarjoja julkaissut ja vähintään yhtä monissa mainoksissa poseeraava Floyd Mayweather tienaa nykyisin noin 170 miljoonaa dollaria vuodessa. Mies käyttää suuria summia leveään luksuselämään, eikä peittele rikkauksiaan, vaan jakaa auliisti kuvia elämästään Instagram-profiilissaan. Oheisista kuvista selviää millaista on ökyrikkaan elämä.