Lady Gagaa heitettiin oluttölkillä Ateenassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga oli vielä vuosi sitten alituisesti otsikoissa monistakin syistä, mutta sittemmin tahti on hiljentynyt selvästi, ja hittiputki on ehtynyt. Viime päivät laulajatähti vietti kiertueellaan Ateenassa, Kreikassa.

Eilen illalla Lady Gaga pysähtyi jakamaan nimikirjoituksia Grande Bretagne -hotellin edustalle konserttinsa jälkeen. Paikalle oli ilmeisesti saapunut muitakin kuin faneja, sillä yleisöstä heitettiin laulajaa kohti oluttölkki. Onneksi heitto meni ohi.

28-vuotias Lady Gaga saapui Ateenaan yksityisellä koneella, josta hän asteli ulos huomiota herättävästi yläosattomissa, peittäen rintansa vain hopeisilla simpukankuorilla. Myöhemmin laulajatar jakoi hotellisviitistään rohkeita kuvia, joissa hän poseeraa niin ikään yläosattomissa, pelkät stringit jalassaan.

On-off -suhteessa Chigaco Fire -televisiosarjan tähden Taylor Kinneyn kanssa oleva Lady Gaga haaveilee avaruudesta vietettävistä häistä. Hän suunnittelee, että seremonia järjestettäisiin Richard Bransonin järjestämällä Virgin Galactic -avaruuslennolla. Naisen on tarkoitus esiintyä samalla lennolla ja olla maailman ensimmäinen avaruudessa keikkansa heittävä artisti.