Rintojenpuristelusimulaattori esiteltiin Japanissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi viime vuosien puhutuimmista lisälaitteista videopelien maailmassa on Oculus Rift -virtuaalikypärä. Laitteen luvataan vievän pelaamisen aivan uudelle tasolle ja tarjoavan käyttäjille entistä realistisempia kokemuksia.

YouTube
YouTube

Japanissa on noteerattu myös laitteen tarjoamat mahdollisuudet aikuisviihteen puolella. Youtuben Roboto Gamer -kanavan tuore video esittelee virtuaalikypärän kanssa pelattavaa peliä, jossa tehtävänä on puristella anime-hahmon rintoja. Käytännössä tämä tapahtuu kourimalla pelaajan edessä olevia vaahtomuovirintoja.

New York Magazine -lehden mukaan Ryoto NicoNico Douga -nimisen miehen kehittelemä peli on nimeltään yksinkertaisesti Boobie Squeezing Simulator, eli rintojenpuristelusimulaattori. Vaikka peli olisi varmasti joidenkin yksinäisten miesten mieleen, ovat monet internet-käyttäjät pitäneet sitä varsin kyseenalaisena. Pelissä ruudulla esiintyvä naishahmo ei nimittäin näytä videon perusteella juurikaan itse nauttivan kourittavaksi tulemiseksi.