Tämäkö on nyt muotia? Tuskin kehtaisit pukea yllesi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian ja Kanye West ovat onnistuneet luomaan elämänsä ympärille varsinaisen Kimye-imperiumin. Esimerkiksi heidän tähdittämästään Voguen numerosta tuli keväällä kaikkien aikojen myydyin painos. Nyt pariskunnan kasvot näkyivät Lontoon muotiviikolla.

Muotisuunnittelija Ashish Gupta julkaisi uuden S/S 2015 -mallistonsa London Fashion Week -tapahtumassa. Luomukset saivat katsojat haukkomaan happea, sillä paidoissa kimalteli Hollywoodin voimaparin kasvokuvat. Kim ja Kanye oli kirjailtu collegepaidan etuosaan paljeteilla. Malliston luonut mies kuvaili tyyliään Cosmopolitanille urheilulliseksi, ja hän käyttää paljon paljetteja ja glamouria.

Kim Kardashian kiertää parhaillaan Australiassa aviomiehensä Kanye Westin Yeezus-kiertueella. Miestenlehti GQ:n äänestyksessä Vuoden naiseksi valittu Kim Kardashian vihjaili äskettäin lehden haastattelussa, että hänellä ja Kanyella on kokeellinen seksielämä, eikä hän esimerkiksi haluaisi koskaan pariskunnan kotipornovideoita julkisuuteen – mikäli sellaisia edes on.