195 000 iPhone 6 -puhelinta lentokoneessa – pilotti julkaisi kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan ympäri maailmaa odotellaan jo kuumeisesti, että uudet iPhone-puhelimet tulisivat myyntiin. Osassa maita niin on jo käynyt, mutta esimerkiksi Suomessa joudutaan vielä hieman odottamaan. Kiinassa tehtävien puhelinten rahtaaminen kauppoihin on melkoinen urakka.

Goforblacksky
Goforblacksky

Nyt erään Boeing 747 -kuljetuskoneen uumeniin on lastattu 195.000 uutta iPhonea, jotka lennätettiin koneen mukana Kiinasta Alastan Anchorageen. Rahtikoneen henkilökuntaan kuuluva nimimerkki Goforblacksky julkaisi verkossa valokuvia siitä miltä lähes 200.000 puhelinta näyttää lentokoneessa.

Lentäjä paljasti samalla MacRumours-verkkosivustolle, että vastaavia lentoja tehdään yhteensä 20 – 30 kappaletta. Yhden koneen lastin paino on noin 116 tonnia.

Goforblacksky
Goforblacksky