Aviopari harrasti ryhmäseksiä kodittoman kanssa – vaimo lähti kodittoman matkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pariskuntien ryhmäseksisessioille ja parinvaihdolle on olemassa useita verkkopalveluita, jotka auttavat löytämään samasta asiasta kiinnostuneita ihmisiä seksikumppaneiksi. Eräs amerikkalainen pariskunta kutsui kuitenkin kolmanneksi pyöräksi kodittoman miehen, joka asui viikon heidän kodissaan.

Bay Area Times -lehden mukaan ensin kaikki sujui hyvin ja pariskunta harrasti seksiä yhdessä kodittoman kanssa. Päivien kuluessa aviomies huomasi muutoksen vaimon käytöksessä, ja pian selvisi, että vaimo oli aviomiehensä tietämättä jatkanut seksisuhdetta kodittoman miehen kanssa.

Aviomies raivostui paljastuksesta ja lopulta miesten välille syntyi riita, joka äityi väkivaltaiseksi. Aviomies töni ja kuristi miestä ja uhkasi tappaa hänet. Koditon menetti lopulta tajuntansa ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Poliisit kutsuttiin sairaalaan, josta vaimo jatkoi lopulta matkaansa yhdessä kodittoman kanssa. Vaimonsa jättämäksi tullut aviomies joutuu myöhemmin oikeuteen vastaamaan teostaan.