Nämä rintakarvat ehkä tunnistat – näyttääkö tutulta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miesten ja naisten välillä on eroja, joille edes tasa-arvovaltuutettu voi mitään. Tällaisia ovat muun muassa sukupuolesta johtuvat eroavaisuudet vartalossa. Yksi, mikä erottaa naisen ja miehen toisistaan, on rinnassa rehottava karvoitus, jota kutsutaan kansankielellä leikkimielisesti myös ryijyksi.

Nyt julkkisten brittiläinen parturikampaaja Daniel Johnson on ottanut asiakseen miesten rintakarvojen muotoilemisen. Hän on ajellut karvoitukseen millintarkasti toteutettuja kaupunkimaisemia. Karvoituksista voi tunnistaa New Yorkin lisäksi esimerkiksi Egyptin, Sydneyn ja Stonehengen silhuetit.

Kerroimme taannoin myös toisesta rintakarvavillityksestä, jossa miesten muhkeat karvoitukset oli ajeltu bikinien yläosan muotoon. Rintakarvoista muotoiltuja bikineitä kutsuttiin osuvasti mankini-nimityksellä. Netissä levisi pian myös ilmiö, jossa miehet esittelivät rintarottinkinsa trimmattua karvoitusta #ChestHairBikini-hashtagilla.