Pizzanpaistaja hieroi kiveksiään asiakkaan pizzaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuteen päätyy ajoittain pöyristyttäviä tapauksia, joissa ravintoloiden henkilökunta on kostanut asiakkaille todella iljettävillä tavoilla. Pahimmissa tapauksissa asiakkaan ruoka on saatettu kontaktiin ihmisen intiimialueiden kanssa. Niin tuoreessakin tapauksessa.

18-vuotias pizzerian työntekijä Austin jäi nimittäin syyskuun alussa kiinni siitä, että hän hieroi omia kiveksiään asiakkaan pizzaan. Teksasin Georgetownissa sijaitsevassa Papa Murphy’s -pizzeriassa työskennellyt teinipoika jäi rysän päältä kiinni teostaan, ja paikalle kutsuttiin heti poliisit.

Pizzassa oli täytteinä pekonia, ananasta ja tuplajuusto sekä lopulta myös työntekijän valitsema extratäyte. Nyt nuorta miestä odottaa oikeudenkäynti ja vähintään sakkorangaistus. Tekijä pahoitteli sikailuaan heti ja pyysi sitä anteeksi, Statesman-verkkolehti uutisoi.