Silikonirinnat loppuivat maasta – naiset suivaantuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten luonnollisten muotojen kohentaminen keinotekoisesti on noussut parissakymmenessä vuodessa suureen suosioon ympäri maailmaa. Erityisesti silikonirintojen menekki on suurta, vaikka pari vuotta sitten niiden kerrottiinkin olevan jo poissa muodista. Toisin kävi.

Varsinkin Etelä-Amerikassa on aina arvostettu uhkeita muotoja niin rinnoissa kuin takapuolessa, ja nyt Venezuelassa on jouduttu outoon ongelmatilanteeseen. Silikonirinnat ovat nimittäin loppuneet koko maasta, ja suuremmista rinnoista haaveilevat naiset ovat suivaantuneita tilanteesta.

CTV Newsin mukaan viime vuonna maassa peräti 85.000 naista otti silikonit, ja ne ovat tyypillinen syntymäpäivälahja esimerkiksi 15-vuotiaalle tytölle. Silikoni-implantit ovat Venezuelassa tuontitavaraa, ja valuutan heikentymisen johdosta niiden saaminen maahan on osoittautunut lähes mahdottomaksi.

Yleensä implantit on tuotu Yhdysvalloista, ja nyt alan ihmiset joutuvat keksimään vaihtoehtoisia tapoja. Mustan pörssin markkinoille on jo ilmestynyt kiinalaisia silikoni-imlantteja, jotka ovat kuitenkin vakava terveysriski, CTV muistuttaa.