Beyonce photoshoppasi sisäreisiään – paljastui nolosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdet Beyonce ja Jay Z kuuluvat julkkismaailman eliittiin. Vuodesta 2008 saakka naimisissa olleen parin on kuitenkin viime aikoina epäilty kärsivän avioliitto-ongelmista. Toisaalta pariskunnan on myös huhuttu odottavan jo toista lastaan.

Tumblr
Tumblr

Beyonce on aiheuttanut viime aikoina keskustelua sosiaalisessa mediassa jakamillaan kuvilla, sillä useista kuvista on löytynyt viitteitä kuvankäsittelystä. Nyt eräs kuva on osaltaan vahvistanut, että ”kännykkäkuvia” tosiaan käsitellään ennen niiden julkaisemista. Ja käsitellään kaiken lisäksi melko amatöörimäisesti, kuten kyseisestä huvijahdilla ikuistetusta kuvasta selviää. Siinä Beyoncen sisäreisien väliä on suurennettu, mutta samalla myös taustalla olevat portaat ovat menneet muodottomiksi.

Beyonce listattiin äskettäin Forbesin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten listan kärkeen. Hän tienasi vuoden aikana 115 miljoonaa dollaria. Järisyttävä summa koostui loppuunmyydyistä keikoista, levymyynneistä ja ammatin tuomista eduista. Yllättäen Beyoncen aviomies räppärimoguli Jay Z tienasi vuoden aikana ”vain” 60 miljoonaa dollaria ja pääsi Forbesin listan kuudenneksi. Heillä on 2,5-vuotias Blue Ivy-tytär.