Teinivaimo kissavideofestareilla – rintavako varasti huomion videoilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Todennäköisesti loppuelämäkseen teinivaimon tittelin saanut Courtney Stodden erosi viime vuonna vuosikymmeniä vanhemmasta miehestään Doug Hutchinsonista. Romanssi leimahti kuitenkin uusiin liekkeihin, ja povipommi palasi sittemmin 54-vuotiaan näyttelijämiehensä kainaloon.

Tänään Courtney Stodden on osallistunut kissavideoille omistettuun Feline Film Festival Los Angeles -videofestivaaliin. Hänen saapumisensa paikalle vei kuitenkin kaiken huomion kissavideoilta, kun ihmiset halusivat kuvata tunnetun povipommin.

20-vuotias Courtney Stodden on amerikkalainen TV-persoona, joka herätti vuonna 2011 hämmennystä naimalla alaikäisenä näyttelijä Doug Hutchisonin, joka oli tuolloin 52-vuotias. Krista Keller allekirjoitti tällöin naimaluvan vasta 16-vuotiaalle tyttärelleen.