Kammottavaa karvataidetta – eläinten trimmaukset järkyttävät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisten lemmikkikoirien turkkeja on saatettu värjätä vaikkapa söpön vaaleanpunaisiksi trimmaajien toimesta. Toisinaan eläimille on ajettu karvoitukseen uudenlaista muotoa, ja yksi suosituimmista on villi leijonanturkki upeine harjoineen ja hännänpään tupsuineen.

YouTube
YouTube

Osa ihmisistä leikkaa paksuturkkisten koirien karvoituksen kesähelteillä lähes paljaaksi. Harvoin kuitenkaan kuulee, että eläimen turkkia lähdettäisiin värjäämään ja muotoilemaan täysin uuden eläinlajin näköiseksi. Venäjällä tämäkin on mahdollista, ja netissä kiertää parhaillaan esimerkkivideota turkkivariaatioista.

Videolla on lohikäärmeen näköiseksi muutettu kissa. Mirrit ovat tiettävästi erittäin tarkkoja turkistaan, eikä kyseinen ulkonäkö välttämättä miellytä kantajaa itseään. Kissa näyttää olevan hieman hämillään tapahtuneesta. Taustalla näkyy myös mehiläiseksi naamioitu koira. Yksinkertaisempaa olisi käyttää eläimille tarkoitettuja naamiaisasuja, jos on pakko ylipäätään saada lemmikistä hauskan näköinen.