Röntgenkuvista karmaisevia löytöjä – ei herkimpien silmille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Röntgenkuvat ovat paljastaneet ihmisten elimistöstä löytyneitä vierasesineitä. Olemme uutisoineet muun muassa ihmisen sisältä löytyneestä dildosta, pillistä ja C-kasetista. Myös eläinten elimistöstä on paljastettu kolikoita, herätyskelloja ja koruja. Nyt verkkovideolle on listattu 25 oudointa röntgenkuvista paljastunutta esinettä.

YouTube
YouTube

Lääketieteessä käytetään sähkömagneettisen säteilyn avulla tapahtuvaa röntgentutkimusta. Koska maailmassa tehdään viisi miljardia röntgentutkimusta vuodessa, mahtuu joukkoon myös omituisia löydöksiä. Ensimmäisenä videolla esitellään pääkallon läpi tunkeutunut naula. Yhtä hurjalta kuulostaa vihkisormus, joka joutui naisen kehon sisään pirtelöhuikan mukana. Sormus oli tarkoitettu kosintaa varten.

Verkkokalvoille piirtyy myös kuva, jossa on kallossa töröttävä veitsi, ja heti sen perään esitelty kallon läpivalaisu naulapyssyllä tapetusta miehestä. Jos nämä kuvat eivät vielä järkyttäneet, voi seuraava otos jo saada kummastusta aikaiseksi. Röntgenkuvassa nimittäin näytetään, että erään naisen vatsanahan alle on unohtunut leikkaussakset. Videolla näytetään myös päästä ja vatsasta löytyneet granaatit, suolistossa kulkenut kännykkä ja pään läväistänyt tuolin jalka.