Saarnaaja YouTube-videolla: ”Tatuoinnit avaavat portit demoneille!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehonmuokkaus on suosittua, ja ihmiset ottavat tatuointeja ja lävistyksiä ihoa ja kehoa koristaakseen. Tatuointeja on tehty ympäri maailmaa eri kulttuureissa jo vuosituhansien ajan, ja jopa Alpeilta löytyneellä 5.300 vuotta vanhalla jäämies Ötzillä oli tatuointeja.

YouTube
YouTube

Tatuoinnit olivat muotia myös 1800-luvulla, kun Euroopan kuninkaalliset halusivat koristaa väriaineiden avulla ihoaan. Jossain vaiheessa 1900-luvun alkupuolella mustekuvat kuitenkin miellettiin lähinnä merimiesten ja rikollisten tunnusmerkeiksi. Radikaalia raamattuopetusta suosiva saarnaaja Markku Veilo pitää tatuointeja ja lävistyksiä demonien portteina.

YouTubeen Tohtori Ristintie -nimimerkillä videoita julkaiseva taho on nyt julkaissut suuresti nettihuomiota niittävän taltioinnin Markku Veilon Hyvinkäällä pitämästä saarnasta. Mies nimittäin väittää, että ennen ihoon ja ulkoiseen olemukseen pantiin merkkejä ainoastaan demonien tähden. Tatuoinnin ottaminen on hänen mukaansa automaattisesti epäjumalan palvontaa.

– Kun ottaa yhden tautoinnin, niin yleensä niitä halutaan ottaa lisää. Miksi, no koska niihin liittyvät demonit, Veilo julistaa.

Hänen mukaansa demoninen voimavirta pääsee virtaamaan suoraan ihmisen kautta, koska hänellä on tatuoinnin kautta avattu ikkuna tai portti sieluun. Tatuointiaihe sen sijaan kertoo sen, millainen portti iholle on muodostettu. Vaikka Veilo ei osannutkaan sanoa, minkälainen demoni sydämenmuotoisesta tatuoinnista virtaa ihmiseen, pääsee uskovainen pahasta eroon tatuointia öljyämällä. Hänen tarvitsee myös sanoutua aidosti irti pahuudesta, vaikka tatuointi jäisikin iholle. Veilon mukaan myös parran muotoileminen ja pään kaljuksi ajeleminen tarkoittaa pedon kunnioittamista.

Videosta kertoi ensimmäisenä Radio City.