t.A.T.u.-laulaja tuomitsee homomiehet – hyväksyy lesbonaiset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moskovassa perustettu t.A.T.u.-popduo oli aikoinaan yksi Itä-Euroopan menestyneimmistä yhtyeistä. Duon laulajat Yulia Volkova ja Lena Katina lupailivat alkuvuodesta paluuta lavoille Sotshin olympiakilpailujen jälkimainingeissa, mutta comeback musertui naisten välisiin erimielisyyksiin.

Popduo t.A.T.u. aiheutti alkuvaiheessa kohua lesboimagollaan. Myöhemmin kuitenkin paljastettiin, että laulajien välinen suhde oli ainoastaan managerin keksimä mainoskikka. 29-vuotiaalla Yulia Volkovalla on kaksi lasta, joista nuorimmainen on Samir-niminen poika. Nyt Volkova on aiheuttanut kohua ukrainalaisessa televisio-ohjelmassa vieraillessaan.

Valheenpaljastustestin avulla suoritettu ohjelmaformaatti paljasti, että Volkova on aiemmasta mediajulkisuudestaan huolimatta hyvin homokammoinen. Kun naiselta kysyttiin, kuinka hän suhtautuisi oman poikansa mahdolliseen homoseksuaalisuuteen, oli vastaus vähintäänkin hämmentävä.

– Tuomitsisin hänet. Mielestäni miehen pitää olla mies. Jumala loi ihmisen lisääntymistä varten, se on luonnonlaki. Mies kuvastaa mielestäni tukea ja voimaa. En hyväksyisi homopoikaa, Yulia yllätti.

– Miehillä ei ole oikeutta olla homoja. Kaksi naista yhdessä on eri asia kuin kaksi miestä. Naiset näyttävät yhdessä paljon kauniimmalta kuin kaksi toisiaan kädestä pitävää ja suutelevaa miestä, Huffington Post kertoo naisen jatkaneen.

t.A.T.u. -yhtyeen Yulia Volkova ja Lena Katina muistetaan erityisesti kohukappaleidensa musiikkivideoista. Videoilla tuolloin vielä alaikäiset tytöt suutelivat keskenään, mikä aiheutti suurta kohua niin Venäjällä kuin länsimaissakin. Monet musiikkikanavat kieltäytyivät esittämästä musiikkivideota televisiossa. Videolla he laulavat vesisateessa kaltereiden takana litimärkinä. All The Things She Said -biisin videota on katsottu YouTubessa liki 60 miljoonaa kertaa.