Mykistävä video: Tältä seksi ja muu ihmiselo näyttävät magneettikuvauksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Röntgenkuvien lisäksi myös magneettikuvauksella saadaan katsottua ihmisen sisään, ja kaiken lisäksi vieläpä ilman haitallisia röntgensäteitä. Magneettikuvaus soveltuu erityisen hyvin rasva- ja vesipitoisten kudosten ja luuytimen tutkimiseen.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa on julkaistu poikkeuksellisen upea magneettikuvauksella tehty video. Videolla on kuvattu monenlaisia ihmisen elämän arkipäiväisiä asioita, sillä mukana on muun muassa juominen, ulostaminen, seksi, puhuminen ja suuteleminen sekä videon koskettavimpana lapsi ja lapset äitinsä kohdussa odottamassa synnytystä ja vielä synnytyksessä. Video on niin mykistävää nähtävää, että se kannattaa katsoa kerralla useampaan kertaan.

Uusimmat