Epätoivoinen tempaus – mies yritti saada exänsä takaisin uudella iPhonella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Applen uusi iPhone 6 on saavuttanut odotetusti suurta kysyntää markkinoille tultaan. Teknologiaketut saattoivat jonottaa puhelinta kellon ympäri puhelinkauppojen edustoilla, jotta saivat tuliterän älypuhelimen ensimmäisenä kouraansa. Heidän joukossaan oli Englannissa asuva Darius Wlodarski.

YouTube
YouTube

Mies seisoi puhelinjonossa 44 tuntia. Ei kuitenkaan siksi, että saisi kauan kaivatun iPhone 6 -mallin itselleen. Hän halusi ostaa puhelimen pitkäaikaiselle vaimolleen. Mies myönsi tehneensä virheitä heidän parisuhteessaan sekä yhteisen tyttären kasvattamisesa ja tämä ajoi 20 vuotta kestäneen liiton eroon.

Darius elätteli toivoa, että voittaisi ex-vaimonsa sydämen takaisin uudella puhelimella. Vaikka nainen ei ottaisikaan häntä takaisin, haluaa mies tehdä pitkäaikaisen elämänkumppaninsa onnelliseksi. Nähtäväksi jää, korvaako teknologia vuosikausia kestäneen laiminlyönnin parisuhteessa.